Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα τα απροκάλυπτα ψέματα του Αδ. Γεωργιάδη για την τραγωδία στο Λασίθι – Θ. Τζάκρη: Γιατί παραμένει ακόμα στη θέση του; (Bίντεο)

Με ένα βίντεο στο οποίο καταγράφονται μέσα σε 30 δευτερόλεπτα τα απροκάλυπτα ψέματα του υπουργού Υγείας με αφορμή το τραγικό περιστατικό στο νοσοκομείο Λασιθίου, απαντά η Θεοδώρα Τζάκρη στον Άδωνι Γεωργιάδη και καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει γιατί παραμένει ακόμα στη θέση του.

Δείτε επίσης:

Κρήτη: Δεν εφημέρευε χειρουργός το βράδυ του θανάτου του 33χρονου Μανόλη από φωτοβολίδα

Τραγωδία στον Άγιο Νικόλαο: 33χρονος νεκρός από φωτοβολίδα που πυροδότησε

Σοκαρισμένη η κοινωνία του Αγίου Νικολάου από την τραγωδία με τον 33χρονο Μανόλη

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που σκάει η φωτοβολίδα στα χέρια του 33χρονου

Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου: Εργαζόμενοι κατά Γεωργιάδη για την εφημερία και τον θάνατο του 33χρονου

Στο βίντεο της γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εμφανίζεται ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση να λέει το ένα ψέμα μετά το άλλο υποτιμώντας τη νοημοσύνη των πολιτών. Και συγκεκριμένα:

-Είπε ψέματα ότι το νοσοκομείο του Λασιθίου δεν εφημέρευε όταν μεταφέρθηκε ο νεαρός που είχε χτυπηθεί με ναυτική φωτοβολίδα και τελικά πέθανε. Η αλήθεια είναι ότι το νοσοκομείο εφημερεύει κάθε μέρα.

-Είπε ψέματα ότι υπήρχε χειρουργός. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε και ειδοποιήθηκε ο διευθυντής ο οποίος έσπευσε στο νοσοκομείο από το σπίτι του.

-Είπε ψέματα ότι ο λόγος που δεν υπήρχε αναισθησιολόγος ήταν γιατί δεν εφημέρευε το νοσοκομείο ενώ η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Η Θεοδώρα Τζάκρη στη λιτή δήλωσή της, καθώς το βίντεο είναι άκρως αποκαλυπτικό, αναφέρει:

«Αιδώς Αργείοι. Ο κ. Γεωργιάδης που λέει μέσα σε 30’’ τόσο απροκάλυπτα ψέματα στην δημόσια τηλεόραση, παραμένει ακόμη Υπουργός;».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί